GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Fizetés

Webáruházunkban online bankkártyás fizetéssel (a Paylike biztonságos felületein) fizethetsz. Cukrászdáinkban készpénzes és bankkárytás fizetésre ia van lehetőség, sőt debreceni cukrászdánkban OTP SZÉP kárytát is elfogadunk.

Érdemes minket Facebookon és Instagramon is követni, itt bármikor felbukkanhat egy egy kedvezmény kód. A kuponkódot a pénztár oldalon, a kuponkód mezőbe beírva tudod érvényesíteni.

Szálítás - Átvétel

Jelenleg csak bolti átvételre van lehetőség a Debreceni, illetve Szeghalmi Cukrászdánkban. Cím: 4032 Debrecen Nagyerdei park 1. és 5520 Szeghalom Tildy u. 3. A házhozszállításon jelenleg is dolgozunk, hamarosan …

termékek

Jelenleg 4 féleképpen tudsz tőlünk tortát rendelni. Amennyiben saját elképzeléseid vannak, egyedi tortát szeretnél rendelni tőlünk akkor mindenképen üzenetben vedd fel velünk a kapcsoaltot. Facebook üzenetben vagy az info@ladanyicukraszda.hu e-mail címen tudsz érdeklődni, árajánlatot kérni tőlünk. Nagyon fontos, hogy az egyedi elképzeléseket, megrendeléseket mindig üzenetben add le, itt tudunk egyeztetni róla, mivel nekünk is közvetlenül a cukrászokkal kell pontosítanunk. Személyesen is tudsz nálunk tortát rendelni a szeghalmi vagy a debreceni cukrászdánkban. Listából tudod kiválasztani a megfelelő ízt és méretet. Hasonlóképpen letudod adni a megrendelést telefonon is a kolléganőinknek. Végül, de nem utolsó sorban a legkényelmesebb, ha webáruházunkban adod le a megrendelést, így azonnal bankkártyával ki is fizetheted. A megrendelésedet személyesen tudod átvenni a cukrászdáinkban. A kiszállítások jelenleg is dolgzunk! 😉

Allergia - Érzékenység

A cukormentes sütemények hozzáadott cukrot, a lisztmentes termékek hozzáadott lisztet, a tejmentes sütemények hozzáadott tejet, a tojásmentes termékek hozzáadott tojást nem tartalmaznak, de az allergizáló alapanyagokat tartalmazó termékekkel egy üzemben készülnek. Cukormentes termékek esetében az édesítést eritrittel, xilittel vagy mézzel oldjuk meg. A laktózmentes süteményeket laktózmentes tejjel vagy növényi tejjel készítjük, ebben az esetben már tejfehérje mentes termékről beszélhetünk. Cukrászműlhelyünkben glutént tartalmazó alapanyagokkal dolgozunk, így gluténmentes süteményeket nem tudunk készíteni. Alapanyagában glutént nem tartalmazó készítmények esetében is fennáll a keresztszennyeződés veszélye. További allergizáló anyagok lehetnek, amelyek ugyancsak megtalálhatóak műhelyünkben: szója, földimogyoró, diófélék, zeller, mustár, szezámmag.