Mézeskalács fa és házikó ONLINE WORKSHOP

KÉSZÍTSÉTEK EL EGYÜTT

Online workshop párosan vagy akár egyedül

Az online workshopon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

A résztvevőknek minden technikai eszközt biztosítunk a sikeres mézeskalácsház házikók elkészítéséhez, a mézeskalácslapoktól kezdve a színes cukorkákig.

A pontos idő kiválasztásával kapcsolatosan kollegáink telefonon fognak keresni, hogy melyik időpont számodra a megfelelő. Ezen a későbbiekben is lesz lehetőséged változtatni, így ha bármilyen halaszhatatlan dolgod akadt, elcsúsztathatod az időpontot egy következő alkalomra.

Tölts időt a szeretteiddel

A workshopon az előre elkészített mézeskalács lapokból és egyéb hozzávalókból mindenki elkészítheti a saját kis mézeskalács házikóját és fáját.

Készítsd közösen gyermekeiddel, pároddal vagy barátokkal így a mézeskalács házon felül az alkotás közös örömén is osztozhattok.

ahogyan ti szeretitek

A mézeskalács lapokat előre lesütötten, készen kapod meg amelyek a ház alapját fogják adni. Ezen kívül a megvásárolt csomag tartalmaz még:
A saját háztartásodból csak 3 db tojást és pár csepp ecetet vagy citromlevet kell vételezned.

Ezen kívül csupán egyetlen kézi mixerre van szükség amivel a tojáshabot keményre tudod verni a porcukorral és pár csepp ecettel.

A csomag tartalmazza a mézesház és fa összeállításának leírását, de különböző időpontokban online csoporthoz is tudsz csatlakozni, illetve hozzáférést biztosít egy online zárt csoporthoz a facebookon (Ladányi Cukrászda Készüljünk együtt a karácsonyra), ahol további karácsonyi recepteket osztunk meg, kérdéseket tehetsz fel.
*Érzékenység, allergia: A termékeink tejet, tojást és glutént tartalmaznak.

Helyszín

Az otthon melege, de azért érdemes a konyhát választani 🙂

Telefon

Tel: +06-20-469-3868
Email:

Időtartam

A foglalkozás körülbelül 1 - 2 óra-t vesz igénybe.

Zoom előadás

A videóhoz tartozó linket emailben fogod megkapni, amire ha rákattintasz elindul az élő workshop

Regisztráció menete

Add le a rendelésed a kiválasztott időpont előtt 3 nappal, hogy biztosan megérkezzen a csomagod.

A workshop árát bankkártyás fizetéssel kifizetheted az oldalunkon. Ami tartalmazza az alapanyagok, az eszközöket és az ingyenes szállítást is.

FONTOS!! A workshopon való részvételhez szükség van olyan informatikai eszközre amin van internet. Ugyanis ezen keresztül fog történni a kommunikáció.

Regisztráció ÉS IDŐPONTOK

A pontos idő kiválasztásával kapcsolatosan kollegáink telefonon fognak keresni, hogy melyik időpont számodra a megfelelő. Ezen a későbbiekben is lesz lehetőséged változtatni.

*Az ár tartalmazza a kurzus díját, felhasznált alapanyagokat, kötényt a foglalkozás idejére, egy kis frissítőt és aprósüteményt.