Mézeskalács fa és házikó

KÉSZÍTSÉTEK EL EGYÜTT

Online workshop párosan vagy akár egyedül

Az online workshopon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

A résztvevőknek minden technikai eszközt biztosítunk a sikeres mézeskalácsház házikók elkészítéséhez, a mézeskalácslapoktól kezdve a színes cukorkákig.

Tölts időt és szórakozz a szeretteiddel

A workshopon az előre elkészített mézeskalács lapokból és egyéb hozzávalókból mindenki elkészítheti a saját kis mézeskalács házikóját és fáját.

Készítsd közösen gyermekeiddel, pároddal vagy barátokkal így a mézeskalács házon felül az alkotás közös örömén is osztozhattok.

ahogyan ti szeretitek

A mézeskalács lapokat előre lesütötten, készen kapod meg amelyek a ház alapját fogják adni. Ezen kívül a megvásárolt csomag tartalmaz még:
Csupán egyetlen kézi mixerre van szükség amivel a tojáshabot keményre tudod verni a porcukorral és pár csepp ecettel.

A csomag tartalmazza a mézesház és fa összeállításának leírását, de különböző időpontokban online csoporthoz is tudsz csatlakozni, illetve hozzáférést biztosít egy online zárt csoporthoz a facebookon (Ladányi Cukrászda Készüljünk együtt a karácsonyra), ahol további karácsonyi recepteket osztunk meg, kérdéseket tehetsz fel.
*Érzékenység, allergia: A termékeink tejet, tojást és glutént tartalmaznak.

Helyszín

Az otthon melege, de azért érdemes a konyhát választani 🙂

Telefon

Tel: +06-20-469-3868
Email:

Időtartam

A foglalkozás körülbelül 1 - 2 óra-t vesz igénybe.

Zoom előadás

A videóhoz tartozó linket emailben fogod megkapni, amire ha rákattintasz elindul az élő workshop

Regisztráció menete

Az oldal alján található űrlap kitöltésével jelzed felénk, hogy szeretnél részt venni a workshopon. Amikor a jelentkezésedet megkaptuk egy kollégánk felveszi veled a kapcsolatot email-en vagy telefonon keresztül.

A workshop árát előreutalással fizetheted. Ami tartalmazza az alapanyagok, az eszközöket és az ingyenes szállítást is.

FONTOS!! A workshopon való részvételhez szükség van olyan informatikai eszközre amin van internet. Ugyanis ezen keresztül fog történni a kommunikáció.

Mire nincs szükség a részvételhez?

Előzetes
szaktudáshoz

Minden szaktudás biztosított a sikeres mézeskalács készítéshez. Lehetőséged van online kérdezni ha valamivel elakadtál.

Saját alapanyagok
és eszközök

Nincs szükség saját eszközökre és alapanyagokra, ugyanis mindent biztosítunk az ingyenes kiszállítás mellet Debrecen és vonzáskörzetében.

Informatikai
ismeretek

Emailben elküldjük neked az online wobrkshophoz tartozó linket és komolyabb erőfeszítés nélkül részt vehetsz a workshopon.

Regisztráció ÉS IDŐPONTOK

A workshopon való részvétel minden esetben regisztrációhoz kötött, ugyanis mi úgy készülünk nektek az alapanyagokkal. A vírusra való tekintettel a létszámot 5 főben határoztuk meg.

*Az ár tartalmazza a kurzus díját, felhasznált alapanyagokat, kötényt a foglalkozás idejére, egy kis frissítőt és aprósüteményt.