TÖRTÉNETÜNK

1996-ban bővült a cukrászműhely is, amikorra már teljesen kinőttük a többször átalakított és kibővített garázs cukrászműhelyet is. Ekkor vásároltuk meg az ÁFÉSZ cukrászüzemét. Lett megfelelő infrastruktúránk a sütemények és fagylaltok gyártásához, ideális helyszín a tanulók képzéshez és elegendő területünk az egyre növekvő gyártási mennyiség előállítására, tárolására. A tanulóképzés 1987 óta folyamatosan tart.

Üzemeltettünk saját fagylaltozót Füzesgyarmaton, cukrászdát Dévaványán, Vésztőn és Debrecenben. Fagylaltjainkat és termékeinket megtaláljátok Debrecenben is viszonteladói partnereinknél. Az elmúlt években, ahogyan idén is a debreceni Adventi vásárban készülünk az ünnepekre. Alig várjuk, hogy ismét személyesen találkozzunk!

DSC06900
Zserbó
Meggyes rétes
243545457_4660301960671186_9202026069124718697_n

Család, hagyomány, innováció

Süteményeinket és fagylaltjainkat hagyományos alapanyagokból, eredeti receptek alapján készítjük. Az alapanyagok tisztelete és használata fontos alapköve cukrászatunknak.

Tojást, tejet, liszteket, cukrokat nem helyettesítgetjük, nem váltjuk ki adalékanyagokkal, zsákos termékekkel. A tojást, tejet helyi termelőktől szerezzük be, lekvárjainkat magunk főzzük, az ehhez szükséges gyümölcsök egy részét magunk termeljük meg. Fagylaltunk alapját is mi magunk főzzük, a szomszédos tehenészet adja ehhez az egyik legfontosabb alapanyagot, tej, tojás és cukrok ellenállhatatlan elegye.

A receptet már közel 40 éve tökéletesítjük. Ehhez nagyban hozzájárult a Gelato University-n Bolognaban szerzett szakmai tapasztalatok. Gyümölcs fagylaltjaink alapját is mi magunk főzzük, ezt 100% színtiszta gyümölcsökkel ízesítünk.Innováció fontos szerepet tölt be életünkben.

Cukrászatunkat és a recepteket is folyamatosan fejlesztjük. A fagyasztott termékvonalunk óriási lehetőségeket rejt magában, így a vendégek otthonukban tudják készre sütni a finomságokat. Emellett nagy figyelmet fordítunk az évszakonként és időszakonként, ünnepekhez köthető termékkínálatra.

Már hosszú idő óta különleges süteményekkel és italokkal készülünk a Valentin napra, Nőnapra, Anyák napjára, Halloweenre, Karácsonyra stb. 2020-ban indultak útjára workshopjaink, így szeretnénk még inkább testközelbe hozni a vásárlókat a cukrászattal, cukrászatunkkal, filozófiánk.

DSC06540
Pogácsa
IMG_3734
DSC06466

Márkák & Termelők akikben hiszünk