VALENTIN-NAPI CSOMAGOK

LEPD MEG KEDVESED LENYŰGÖZŐ FINOMSÁGOKKAL!

Lepd meg kedvesed a szerelem ünnepén! A Valentin-nap a közös pillanatokról és az apró figyelmességekről szól. Lehet szó egy romantikus randevúról, egy meghitt otthoni estéről egy szuper filmmel, de akár egy reggeli jókívánságról is. Hogy a nap még különlegesebb legyen, olyan apró csomagokat állítottunk össze nektek, amivel megkoronázhatjátok az együtt töltött időt. 

MIÉRT VÁLASSZ MINKET VALENTIN-NAPON?

Desszertek szívvel-lélekkel

Jól tudjuk milyen fontos ez a nap. Minden desszertünk a legnagyobb szerettel készül, hogy a végeredmény tényleg lenyűgöző legyen.

Haladunk
a korral

Cukrászatunk 1985 óta működik, és fontosnak tartjuk a megújulást. Ismerjük a friss trendeket és nem félünk nektek is megmutatni.

Imádni fogjátok a kis csomagokat

Tényleg! A finomságokat igényes, alkalomhoz illő boxokban veheted át, hiszen bár a tartalom a legfontosabb, a körítésre is ügyelünk.

Valentin-napi box rendelés - 2022. 02. 10-ig

Tudtad? Már workshopokat is tartunk!

A tavalyi évben megkezdett nagysikerű workshop foglalkozásaink 2022-ben is folytatódnak! Akár magadat, akár valaki mást szeretnél meglepni, ez jó választás! 

Csatlakozz hozzánk és készítsd el a Ladányi család tagjaival cukrászműhelyünk különlegességeit és egyéb közkedvelt desszerteket. Sajátítsd el a macaron készítés fortélyait, tudd meg, mi kell a tökéletes dobostortához vagy készítsd el velünk az egyre nagyobb trendnek számító cake popot, a sütemény nyalókát. Cukrászműhelyünk nagy odafigyeléssel, limitált létszámban tartja a workshopokat, ahol jó hangulatban ismerheted meg a cukrászmesterség műhelytitkait.

Ismerd meg a workshop részleteit ide kattintva

ÁTVÉTEL
HELYSZÍNE

4032 Debrecen,
Nagyerdei Park 1.
(az Aquaticum Strandnál)

elérhetőség ÉS INFORMÁCIÓ

Debrecen: +36 20 469 3868
E-mail: info@ladanyicukraszda.hu

REndelési HATÁRIDŐ

Rendelésed 2022. 02. 10-ig tudjuk befogadni, hogy biztosan minden időben elkészüljön.